måndag 28 september 2009

Jaaaa, mitt Pocket & Prasselpaket!!!

Idag låg det helt oväntat ett Pocket & Prasselpaket till mig. Lycka! En hel massa fint fick jag dessutom. Det var Roslund & Hellströms bok Odjuret, taco-krydda, Green curry-kryddmix, två exklusiva chokladbitar från Premium - Dark cocoa nibs och black pepper, ett fint kort samt en bonuspresent som min son genast krävde att vi skulle läsa. Det var ABCD-boken av Mati Lepp. Jag hade faktiskt gett upp hoppet om att få ett paket och var övertygad om att en illasinnad varelse tagit det. Så antingen har paketet som min kära hemliga bokvän skickat kommit till rätta eller så har hon(?) skickat ett nytt. Tack så jättemycket! Nu är jag dessutom extremt nyfiken på vem du kan vara.

5 kommentarer:

 1. Vilket bra paket du fick!! Och vilken tur att det kom fram till slut! Det kan ju ha hamnat på omvägar innan det kom fram till dej, ibland är postgången lite lurig.
  Jag väntar fortfarande på mitt paket... :-(

  SvaraRadera
 2. Boksnoken: Ja, jag såg att du inte fått ditt än (men har inte hunnit kommentera det). Vad tråkigt och du har väl inte hört något mer heller väl (om att hon/han var bortrest)? Jag är i alla fall supernöjd med alla saker jag fick.

  SvaraRadera
 3. Nej, jag har inte hört nåt mer men hon borde väl vara hemma nu. Tiden för att skicka första paketet gick ut för två veckor sen :-(.
  Jag är i alla fall glad för din skull, att paketet inte hade kommit bort och att du fick så bra saker! :-)

  SvaraRadera
 4. Åh va roligt att det äntligen kom fram. Och vilka trevliga saker du fick :) Kram

  SvaraRadera
 5. Åh jaaaa! Vad kul att du gillade ditt paket!
  Jag tänkte gå ner på stan och köpa ihop ett nytt kit nu, men det behövs ju inte! Tjoho!!!

  Kram från din hemliga bokvän!

  SvaraRadera