fredag 24 september 2010

Härliga födelsedagsböcker

Vad är mer underbart att få i present än böcker? Tyvärr är det få som vågar köpa böcker till mig nu för tiden. Men Boksnoken skickade ett jättefint paket till mig med två härliga böcker. Vi lärde känna varandra när vi väntade barn för fyra(!) år sen på ett forum och trots att vi aldrig träffats i verkliga livet så känns hon som en nära vän! Jättetack Annika för de fina böckerna. Jag har inte läst någon av dem och som jag skrev på facebook så är den ena titeln väldigt träffande (även om vi inte behöver prata ålder...). Som tur vad krisar det däremot inte så mycket...än.För att sambon ska kunna ge mig böcker har han fått lösenordet till mitt Bokuskonto och där jag har lagt upp ett gäng böcker som jag kan tänka mig att köpa i framtiden. Där får han vraka och välja (så det blir en liten överraskning i alla fall).

Nu har jag ännu mer olästa böcker och fler som jag vill köpa eller låna under hösten. Vilket lyxproblem jag har!

2 kommentarer:

  1. Vad bra att båda böckerna var nya för dej, och att du även fick några av sambon! Underbart att få böcker i födelsedagspresent! Men visst är det lite svårt att köpa böcker i present till andra. Som tur är har du ju dokumenterat bra här på bloggen vad du har läst och vilka böcker som finns i din bokhylla, så jag kikade runt lite innan jag bestämde vad jag skulle skicka. Har själv inte läst någon av dem. Glasdockorna vill jag gärna läsa, och Jane Green-boken var jag bara tvungen att beställa till dej ;-). Tur i alla fall att du inte känner av någon kris :-D.
    Ja, tänk att fyra år har gått redan sen vi lärde känna varann... Det är roligt att vi har inte bara barn i samma ålder, utan även böcker och fotografering som gemensamt intresse. Jag ser dej också som en nära vän, Cissi! Hoppas du hade en fin födelsedag!

    SvaraRadera
  2. Annika: Jättetack igen för böckerna! Glasdockorna hade jag inte hört talas om men ser fram emot att läsa den. Jane Green har jag läst några av men inte just den. Sen misstänker jag att krisen kommer att komma ju mer jag närmar mig nästa födelsedag. Hua!

    SvaraRadera