måndag 8 november 2010

Vilket paket - Pocket & Påhitt

Idag damp det ner ett stort grönt kuvert från Boktimmen. Vilket innehåll!

Jag fick fyra böcker: Barbara Voors - Mina döttrars systrar, Marita Conlon-McKenna - En liten hattaffär på hörnet, Maeve Binchy - Silverbröllopet samt Anita Shreve - Pilotens hustru. Dessutom fick jag filmen The Departed (som jag tyvärr sett redan), två chokladkakor, toblerone (mmmm älskar choklad), Indian Spice-tepåsar (en favorit bland tepåsar) samt en korsordstidning.

Ett jättetack Fia för det mycket innehållsrika paketet. Jag ser fram emot att läsa böckerna och äta av den goda chokladen (sambon har redan slängt suktande blickar efter den så den lär nog inte finnas kvar länge till - om jag inte gömmer den). Knep & Knåp kommer väl till pass framför tv:n. Filmen kan jag ge vidare till någon som inte sett den så den kommer också att komma till användning vid tillfälle.

5 kommentarer:

  1. Jag är helnöjd :-). Nu vill jag ha massa lästid bara och det är det värre med!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att det uppskattades! Mitt inlägg kommer så snart som möjligt nu i veckan då jag landat efter helgens bravader.. :)

    SvaraRadera
  3. Fia: Paketet var jättebra (och chokladen har jag gömt för stunden). Lyckades vi skicka samma Knep & Knåptidning till varandra förresten?

    SvaraRadera