fredag 22 juli 2011

Butiken på Blossom Street

En mysig och snabbläst bok!

Handling: Två gånger har hon överlevt cancern. Nu har trettioåriga Lydia bestämt sig för att satsa stenhårt på framtiden, men vågar hon ta risken att bli kär? Statusfixerade Jacqueline, som är i femtioårsåldern, upptäcker att hennes äktenskap är tomt. Sedan länge. Hon är dessutom förtvivlad över att hennes käre son har gift "ner" sig. Den coola börsmäklaren, Carol, vill ha barn. Efter två misslyckade försök med provrörsbefruktninge hoppas hon slutligen på ett mirakel. Tredje gången gillt? Efter en tuff uppväxt är den unga Alix arg och defensiv. Men en alldeles speciell person kanske kan få henne att förändras... Ingen hade kunnat tro att de här kvinnorna skulle komma varandra så nära! Eller veta vad deras vänskap skulle föra med sig ...


Det här boken läser man på några timmar men det är mysiga timmar. Dessutom verkar den få folk att vilja sticka och jag får se om den kommer att ha samma inverkan på mig. Lite sugen är jag men förhoppningsvis lägger sig behovet snart för jag behöver inte mer hobbys.

Man vill följa de fyra kvinnorna även om vissa är mer intressanta än andra. Sen är nog just "butiksromaner" lite extra lockande just för att många kvinnor har en dröm om att få starta en butik där man kan sälja det man har som sin hobby. I det här fallet garner.

Nu händer kanske inte så mycket oväntat utan man får precis det man tror. Men det är inte alltid fel.

2 kommentarer:

  1. Låter som en mysig bok! En sådan som man skulle behöva läsa just nu!

    SvaraRadera
  2. Boktokig: Det är en perfekt bok att ta en skön sommardag.

    SvaraRadera