måndag 4 maj 2020

Min sambos bok - nominerad till Selmapriset!



Min älskade sambo har skrivit boken På hedersord vilken har blivit nominerad och är i topp tre för Selmapriset 2020! Jag är så stolt.

På grund av Covid-19 har det inte kunnat vara någon prisutdelning än så vi vet inte mer än så.

Boken finns nu även inläst som ljudbok med Sebastian Karlsson som uppläsare. Den finns på de flesta ställen där man kan strömma eller köpa ljudböcker.



Den vanliga boken har författarnamnet Stefan Högberg. Men för att inte misstas för hans namne som skriver om kvinnliga krigare fick ljudboken ett nytt författarnamn.


Om boken: 
Teo och Filip har en speciell vänskap, där det finns något annat, något utöver det vanliga. Något som ingen av dem behöver uttala. Men en dag bryter Filip plötsligt, utan minsta förvarning, kontakten helt. Teo lämnas i total ovisshet.

När ett kryptiskt brev dyker upp bestämmer han sig - han måste ta reda på vad som hänt. Teos väg mot svaret blir snårig. Han vågar sig allt längre bort från sin komfortzon och kommer samtidigt allt närmare sig själv.

"Med ett stort psykologiskt djup berättar Stefan KJ Högberg om en man som tar sig in bakom Lögnen med stort L för att möta sig själv - en slags självuppgörelse. På ett spännande sätt berör författaren frågor om mytomani, föräldraskap och sexuell identitet. På hedersord är en relationsroman när den är som allra bäst och kan mäta sig med de största av Sveriges nutida verk inom genren."

Katarina Vastamäki, redaktör och förläggare


Mer om priset och nomineringarna:
https://www.boktugg.se/2020/03/19/selmaprisets-prisceremoni-stalls-in-men-en-vinnare-ska-utses-for-2020/

http://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/selmapriset-2020-nominerade-till-selmapriset-topp-10-2971439

Den skrivna boken finns bland annat här:
Adlibris och Bokus

Ljudboken finns bland annat här:
Storytel  
Nextory 
BookBeat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar