fredag 20 november 2009

Pocket och Prassel - sista paketet


Idag damp det sista pocket och prasselpaketet ner och min numera inte så hemliga bokvän Mirijam Geyerhofer hade fyllt det rejält. Tack så jättemycket för dina fina paket. Jag är helnöjd. Det känns lite sorgligt att det är över nu och jag har fått så mycket gott (och trevliga böcker att läsa - de två första är redan avklarade vilket säger en del).
.
I mitt paket fanns boken Himmel av Torbjörn Flygt - en bok jag faktiskt funderat på att läsa men inte köpt. En kollega läste den för ett tag sen och jag tyckte den såg intressant ut. Sen fick jag också Henrik Fexeus - Konsten att läsa tankar som verkar väldigt intressant. Det var Henrik Fexeus som hade programmet Hjärnstorm för ett tag sen. Nu till prasslet: Där fick jag en toblerone, en påse juleskum, en stor mörk chokladkaka med pistagenötter samt en mindre chokladkaka med smaken mint crisp. Dessutom låg det två sugrör med som hade lite fin dekoration på sig (jag misstänker att min son gärna tar dem - om han får) och dessutom årets första julkort!
.
Åter igen; jättetack för de fina och genomtänkta paketen jag fått. Böckerna har varit jättebra, prasslet mycket gott och passat mig jättebra. Jag var lite skeptisk mot smaken Ginger and lemon på förra chokladkakan men den var riktigt god. Och det är här det är extra kul med prasslet för man kostar sällan på sig något sånt till sig själv och ännu mindre en smak som känns konstig. Jag är också jättetacksam över de fina böckerna du skickat till min son. Det märks att du kollat i mina bloggar vad som kan tänkas passa. I alla fall känns det så.

2 kommentarer:

 1. Åh, vilket härligt paket. Kul att vi både fick julskum av olika sorter :) Nu har ni lite och smaska på också. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej hej!

  Åh vad roligt att du är nöjd!
  Jag har tyckt att det varit jättejobbigt att posten inte funkat så bra, det verkar som att det sista paketet också kom fram lite sent med tanke på när jag skickade det (för att inte tala om nummer ETT som var ute på villovägar lite väl länge...)

  Bra att böckerna passade er båda, jag har noll koll på barn så jag visste inte riktigt vad jag skulle välja men det föll ju väl ut som tur var :)

  Jag tycker också att det är sorgligt att det är över, har blivit grymt glad över mina gröna paket som kommit!

  Vi får väl anmäla oss till julpåsen om det blir något!?

  Kram,
  den ej hemliga bokvännen Mirijam

  SvaraRadera