måndag 28 september 2015

Födelsedag (igen)


Förra veckan var det fullt upp. Jag fyllde år och fick massor av härliga presenter - oväntat många dessutom. Nästan alla var bok- eller pysselrelaterade (eller godsaker).

Från min vän Boksnoken fick jag två överraskande böcker:

Komma och gå av Taiye Selasi
Tystnadens gåta av Steve Hamilton
God choklad och ett bokmärke (inget av dessa kan man få för mycket av).

Jag är mycket nyfiken på båda och de känns som en perfekt kombo till mig. Tack så jättemycket än en gång!

Av sambon fick jag ett helt gäng böcker (men jag hade önskat mig alla så de var kanske inte helt överraskande till skillnad från dem jag får av Boksnoken). Det enda överraskande var kanske att det var så många.

Det krävs tusen vackra ord av Rose Marie Bouw
Systerland av Curtis Sittenfeld
Etthundra mil av Jojo Moyes
Flykten från läger 14 av Blaine Harden
Familjen Weird av Andrew Kaufman
Under vintergatans alla stjärnor av Camilla Davidsson
Speak av Laurie Halse Anderson (engelsk ungdomsbok)

Av min syster fick jag dessutom målarboken Dagdrömmar, kritor av choklad som lurade mig först, handgjorda chokladpraliner och en anteckningsbok (sånt man heller inte kan få för mycket av).

Anton Berg-asken kom från mamma tillsammans med lite andra trevliga saker och pappa gav i vanlig ordning två presentkort varav ett var från Akademibokhandeln. Till min glädje orkade även min mormor komma och gratta.

Det stora frågan är hur jag ska få mer tid för mig själv. Nu har det varit dåligt med det på grund av olika aktiviteter. När man väl är ledig står huset och skriker att det behöver städas. Det är tur att jag klarar av att lyssna på böcker så jag kan nyttja tiden bättre.


4 kommentarer:

 1. Vilka härliga presenter! Jag skulle vilja säga att inget av det du fått kan man få för mycket av :) Och grattis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är egentligen superhärligt. Tack så mycket :-).

   Radera
 2. Vad roligt att böckerna låter intressanta, och vad härligt att du fick så många passande presenter, både böcker och annat! Det är så kul med presenter, och det är minst lika roligt att ge som att få :-).
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de verkar båda väldigt bra! Jag älskar ju att få böcker men sambons böcker är sällan särskilt överraskande (förutom när han köpte någon diktsamling av Bruno K. Öijer). Kram

   Radera