måndag 26 oktober 2009

Yeeees, paketet kom till slut

Idag kom mitt efterlängtade Pocket & Prasselpaket! Jag jobbar bara halvdag idag dessutom för förskolan har planeringsdag så jag och min son får mysa med de fina pixi-böckerna som han fick. Till mig kom de två första böckerna om Saltsjöborna (i en) - Midsommarvals och Hummerfesten som jag har blivit inspirerad att läsa efter att ha läst En bok om dagens kommentarer om dem. Dessutom kom diverse godsaker i form av choklad (mitt favoritgodis), ett bokmärke (går alltid åt) och ett coolt kort. Tack så jättemycket kära hemliga bokvän!

3 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att du gillade det!
  Ja, och att det kom fram till slut. Kanske borde sluta posta saker på min lokala lilla Ica och gå till typ... ehhh... posten? Så slipper du vänta så länge varje gång?

  Snart dags för nummer tre, spännande! :)

  Kram från din hemliga bokvän!

  SvaraRadera
 2. Aha, det är därför de kommit så sent. De har nämligen inte lämnat den stora staden i söder förrän den 25 sept resp 23 okt. Så där har jag en liten ledtråd om vem du kan vara (men ni är ju fler som bor där i trakterna).

  I alla fall är Anthon Berg-chokladen redan slut och chokladen med citron och ingefärssmak är halft uppäten och mycket godare än vad man först kan tro. Och jag är jättenyfiken på det sista paketet. Hittills har du lyckats superbra med allt.

  SvaraRadera
 3. Vilket välfyllt paket! Den som väntar på något gott... :-)

  SvaraRadera