söndag 12 mars 2017

Ni som använder Bloglovin... Har ni råkat ut för detta?

Har ni fått upp mindre trevliga bilder på Bloglovin?

Jag satt i godan ro och tittade på Monikas blogginlägg och fick plötsligt upp en kissande tjej i flödet. Jag svart-markerade vissa delar som ni ser. 

Det kändes otroligt udda att hitta något sådant när jag försökte komma ikapp alla bokbloggsinlägg som kommit sen senast. Jag lämnar dessutom ofta bloglovin uppe när jag lämnar dator och känner inte för att sonen, hans kompisar eller någon (inte ens jag själv) ska få syn på bilder som den här. Jag blir inte särskilt tänd av en kissande tjej...Jag vet ju att mycket som dyker upp beror på annat man surfat på men mig veterligt används inte den här datorn till det (vi har alla varsin dator). 

Nu hoppas jag att det här var ett olycksfall. Men om det inte är det, vad kan man använda istället?

Dessutom kan jag inte gruppera mina bloggar längre i Bloglovin. Sidan tänker bara när jag försöker gå in på rätt ställe så jag har redan börjat fundera över om det finns något bättre.

Uppdatering:
Nu fick jag svar från Bloglovin:

Hi Cecilia,
Oh my goodness. We are SO sorry about this. Removing it now - thanks for flagging!
...
Så jag hoppas att det var en engångsgrej. Dock fick jag inget svar på varför jag inte kan gruppera mina bloggar längre.

6 kommentarer:

 1. Men fy, det har inte hänt mig, i alla fall inte vad jag har sett och det verkar svårt att missa. Jag känner inte till något man kan ha i stället så hoppas att det bara var ett olycksfall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas också det. Jag var ju dessutom på din blogg just då och kollade dina inlägg :). Det kändes otroligt fel i sammanhanget! Jag har mailade deras support igår kväll men har inte fått svar än.

   Radera
 2. Har inte hänt mig får mest upp massa annan reklam om mode. Hoppas det inte händer igen, finns det något liknande bloglovin annars om det börjar hända?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, reklam får jag också i massor men det här var något helt annat... Men nu ska de ha tagit bort det - hoppas jag.

   Radera
 3. Usch vad tråkigt. Det här inte hänt mig, men precis som Anna ovan får jag mest reklam om mode trots att jag bara följer bokbloggar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är lite udda hur de väljer ut reklamen. Jag följer ju mest bokbloggar och matbloggar.

   Radera