fredag 31 juli 2009

Luftslott

Luftslott av Sheila O'Flanagan är en klassisk chic-lit. Jag måste erkänna att den gick väldigt fort att läsa. Som de flesta chic-lit-böcker så är det lätt att leva sig in i den och känna med dem eller sucka över deras beslut. Som helhet var boken rätt hyfsad men jag tyckte slutet blev fånigt. Det sker lika abrupt som allt annat i boken och man inser att hade det här varit verklighet så hade vad som helst kunnat hända efter en vecka eller månad med paret. Den var ett nöjsamt tidsfördriv men jag kommer inte att komma ihåg den om några veckor.

Från Adlibris: Tror du på kärlek vid första ögonkastet?

Carey Browne jobbar som flygledare på Dublins flygplats och är van vid att hantera oförutsedda händelser. Så när Ben Russel, en man hon känt i bara fem minuter, friar, tar hon hand om situationen lika lugnt som vanligt - och tackar ja! Till hennes vänners skräckblandade förtjusning...

Trots vännernas tveksamhet och ett kyligt mottagande från Bens syster, Freya, så är Carey fast besluten om att få äktenskapet att fungera. Hon vet att hon funnit sin själsfrände. Om folk bara kunde lämna dem ifred.

Men det verkar som om Ben inte har varit helt uppriktig om sitt förflutna och Carey börjar snart undra om hon inte begått ett stort misstag. När allt kommer omkring så måste det bara vara för bra för att vara sant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar