fredag 15 juni 2018

Sommarbingo 2018

Jag tvekade ett tag men bestämde mig sen för att göra sommarbingon även i år. Det är en grupp på Facebook som heter just Sommarbingo 2018 (i år). Förra året var det 25 rutor men i år har det minskats till 16 rutor vilket gör det lite enklare förhoppningsvis.

Reglerna är följande: En bok = en ruta. Först med EN rad får ett antal bonus-hurra. Sen gäller ENBART full ruta. Perioden är 1 juni till 15 september. 


Lite mer info: Inspirerad av Waterstones i Brigthon och deras roliga teman på bokborden skrevs det till 90 Waterstones över hela Storbritannien och där de ombads välja ett tema i sin butik. Drygt 30 butiker svarade (företrädesvis män) och efter rensning från dubletter etc vaskades den här brickan fram. Sen har det gjorts svenska tolkningar av varje engelskt förslag.
Idén är som vanligt att man kan klämma in valfri genre i de flesta rutorna. Var wild'n crazy i tanken och kom ihåg att vi vill bara ha roligt och få massor av boktips!!Rad 1:Rad 2:Rad 3:Rad 4:2 kommentarer:

  1. Kul med bokbingo! Gjorde det för några somrar sedan och om nästa sommar verkar lugnare än denna hänger jag nog på då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är det! Men jag har inga större krav på mig. Går det så går det.

      Radera